Thursday, January 6, 2011

Kampung boy Muzikal...best ke?


Siapa peminat Kampong boi angkat kaki!!!!

aku nak kata minat sangat tu...kecik-kecik dulu bleh lah...tapi sebagai art fanatic aku follow jugak..okeh bagi peminat kampung boi satu persembahan muzikal bertajuk "LAT Kampung Boy Sebuah Muzikal" diterbitkan oleh Institut Terjemahan Negara Malaysia & Tall Order Production akan dipentaskan di Istana Budaya pada 13 Mac hingga 3 April 2011.

Jadi sesiapa yang berminat dan berduit bolehlah tempah tiket awal-awal...tapi kalo anda tak berduit sebab getah sekerap dicuri orang tak dapek den nak nolong aihhh.....

Selain tu jugak ni ada berita baik bagi sesiapa yg minat berjoget....
ujibakat penari
"LAT Kampung Boy Sebuah Muzikal' akan dijalankan pada 10 jan 2011 (isnin ni) pukul 2.00 hingga 7.00ptg bertempat di Lambang sari, Istana Budaya.

Kalau ada yang berminat dan rasa pandai berjoget tu bolehlah cuba...mana tau korang boleh jadi kartun pasni kan.

sebarang maklumat boleh tengok kat sini dia punya fb
atau kat sini

memo: tak sesuai kot org jadi kartun...






4 comments:

meow said...

wah nk g tgk nie... asalnye nk buat dissember lepaskan...

nanti nk promote gak

faizalbutter said...

tertangguh kot...sebar2 kan

acul said...

minat kecik2 je dl sbb jarang dpt tgk kartun yg animation lawa n kalo nk dibandingkan skrg ni lebih minat tgk kartun yg lawa2 :D tapi ape2pun still sokong lg karyawan negara

faizalbutter said...

tu lah rasanya budak2 skang tak brapa kenal kot dengan kmpung boy...