Wednesday, April 22, 2009

exam ku berangan

Semalam start aku exam...masa ngah sedap mencincai tiba2 aku terberangan pasal design yg si bob suh buat untuk dia punyai simfoni punya cos (atas nama kawan ja aku wat)... time 2 jugak idea aku dtg mencurah curah trus aku wat sketch skit..dan balik umah ja terus aku menilustratorkan design bob smbil layan lagu new boyz(xbleh blah)...maka terhasilah beberapa design yang memerlukan rekaan yang agak skema dengan tema tepak sireh sbg subjek pilihan Bob...pikir2 balik kalau aku mntak caj kt bob ni mansyuk jgk aku ni....tapi apakan daya rezeki tak ada..(baik sngt kot aku ni..hehe)


bob simfoni punya design (preview) kritik la ye plz..


first design

ni cuma contoh design bukan final lg..klau rjin2 kritik2 yea..


8 comments:

Cookie Monster said...

wahhhh...
smartnyaaa
tapi kaler kuning tu cam sumtin wrong la
cam ta masyuk ngn subjek tepak sirih tu..
cos tepak sirih cam lmbang tradisional..
msuk kuning rase cam pelik..

hehe..tp design ksluruhan adalah smart!
:D

pejalbutter said...

tq2..kuning ye bukan hijau ke 2..alamak nampaknya mata aku dah smakin truk..(nak letak hijau pucuk pisang sebenarnya cik biskut)...tq sesangat kerana peka trhadap warna..

eddie dewanaga said...

cantik design tu bro...

keep it up!!

mamarempit said...

sempat lagik brangan...amboooi...

pejalbutter said...

eddie dewanaga: thanks bro!!

mamarempit: biase lar kte ma rmpit kan...hehe

paan said...

student maner ??

withoutmotive said...

cun beb design ko..bleh g jauh ni..

pejalbutter said...

thanks bro